diumenge, de desembre 31, 2006

L'Ansenseaturador ataca de nou!

El Ministre de Justícia, perdó d'Indústria i Turisme, Joan Clos, o també anomenat Closi Closi, Floquet de Neu, alcalde crispeta, o, més comunament, Ansenseaturador, n'ha tornat a fer de les seves. Segons expliquen observadors madrilenys, en els seus blocs o en cartes al director d'algun mitjà digital (ja que pel que es veu cap mitjà es va fer ressó del fet, no devien saber a què atendre's), Clos va participar en l'acte de presentació de la quarta companyia de telefonia mòbil que ha obtingut la llicència per operar a Espanya, la sueca Yoigo, i va fer el ridícul de forma estrepitosa i desconcertant. En aquest acte, que se celebrava en un entorn ideal per al que anava a fer Clos, el Teatro Lope de Vega, primer Clos no va saber pronunciar bé el nom del cap de Yoigo, Johan Andsjo, i seguidament va afegir despectivament "o algo así", i després no va saber dir el nom de les tres altres companyies que operen en el sector (Orange, Vodafone i Movistar no?), un sector que ateny el seu ministeri. Això a part de que, com que era el dia de Santa Llúcia, que és patrona de Suècia, sembla que es va embrancar a explicar el significat de Santa Llúcia i com es celebrava a Barcelona ("si, saben nosotros en Barcelona por Santa Lucía cada año ponemos unas paraditas, y se venden de todo para el pesebre, incluidos "pixaners", ay no perdón, "ca-ga-ners", ya sé que esto no tiene nada que ver con la vista, però en Catalunya lo hacemos así", etc., etc.), dient collonades una rere l'altra, segons els observadors. Bé el resultat és que el públic es va sentir realment al teatre i es va riure d'ell a cor que vols, i alguns al final el van xiular i el van acomiadar amb crits de "fuera!".

Després d'aquesta nova actuació, jo em reitero en la pregunta, d'on collons ha sortit aquest home?, és un extraterrestre?, quina mena d'entitat és? Però la resposta crec que és bastant senzilla i casolana: aquest paio és curt, més curt que la tita del seu estimat floquet de neu (com sabem els micos tenen un penis més aviat petit). Aquest home no pot ser ministre de res, no pot fer cap feina que comporti concentrar la seva atenció més de 5 segons en un tema. I a més el millor és que em sembla que el tio està autosatisfet, no té cap mena d'esperit crític, és un arrogant, sinó no s'entèn que després de totes les crítiques directes, indirectes i mofes que ha rebut a la seva gestió i a la seva actitud, no es doni per aludit (així, el Closi en acabar l'acte de Yoigo, li comenta a algú "¿Pero qué querían que les dijera?", doncs com a mínim, Clos, volien que recordessis els noms de les tres companyies d'un sector que tu gestiones i que tot cristo coneix). Potser l'Ansense es creu que va ser colocat com a alcalde, i després com a ministre, per la seva vàlua o les seves capacitats, potser es creu el rei del mambo. En fi, un cas curiós d'imbecilitat en estat pur, i segurament irrepetible. Bon any!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El Ministeri d’indústria ha passat d'en Montilla a en Clos ... sembla un acudit però és una dura realitat!!

Quina imatge més patètica que estem donant a l’exterior i quina irresponsabilitat d'en ZP ... tot per mantenir quotes de poder i pagar favors, QUIN FÀSTIC, realment és trist ... i encara més tenint en compte el que ens estem jugat ara mateix amb aquest Ministeri, deslocalitzacions. canvi de model productiu ... QUIN DESASTRE!!!

Anònim ha dit...

Quant he dit a l'exterior em referia com a Catalans a Madrid ... ja m'enteneu oi ;)

Anònim ha dit...

ja els hi està bé als de Madrid. Amb en Clos estem tots ben entretinguts. Ja s'hi pot quedar a Madrid! Espero la pròxima cagada de l'entertainer Ansenseturator!

Familia ha dit...

Trobo que els polítics són el viu reflexe de la societat, i per tant, realment una part de la societat és com en "Closi".

La veritat no són tant esperpèntics, però a Catalunya tenim força exemples de gent incompetent, el que jo em pregunto és...com coi l'aguanten????

Anònim ha dit...

Família, estic d’acord amb tu en que els politics son els reflex de la societat ... i que hi ha molts Clos pel món.
El que jo no entenc són dues coses:
- Per que els menys preparats i menys indicats per a ocupar càrrecs tan importants com els d’en Closi o en Monti (fan una bona parella còmica CLOSI & MONTI) hi son
- I el més preocupant ... per que ho permetem.
Ens ho mereixem per que no reaccionem contra aquesta situació.

PD Felicitats per al BLog!