dijous, de gener 01, 2009

Bon any!!

Bon any a tothom!

Per a aquest any, desitjo ferventment que el poder del PSOE a Catalunya es vegi esquerdat i disminuït, preparant el terreny del que serà una gran debacle, una gran ensulsiada del poder d'aquest partit, o sigui del poder del castellanisme (espanyolisme) al nostre país. I de pas, per demanar que no quedi, que aquest enfonsament s'acabi enduent també cap als abismes l'actual actitud mediocre i tacticista dels partits polítics catalans, que no fa més que afavorir el poder castellanista a casa nostra.

Catalunya necessita polítics que s'enfrontin de cara a la injustícia, denigració i destrucció que patim a tots els nivells per part de les cúpules de poder castellanistes de l'Estat Espanyol. Cal que s'entengui que el catalanisme moderat ja ha esgotat les seves possibilitats, el seu camí. Després de la transició, el poder castellanista, després d'haver marcat uns límits ben curts per al nostre autogovern a la Constitució, va quedar a l'expectativa del que passaria, disposant una mena de treva. I Pujol va ser un polític amb una perícia extraordinària. Ambdues coses van permetre crear un cert autogovern, i una certa reconstrucció nacional i lingüística. Però ara ja s'ha acabat, la treva i Pujol. Ara Catalunya necessita polítics que s'enfrontin frontalment amb Espanya. Els que no ho facin ja no ens serveixen per a res, només serveixen, si de cas, al poder castellanoespanyol.

I espero que ens en sortim. Els catalans ens ho mereixem. O almenys, aquest 10-15% de catalans que no acotem el cap, que estem més o menys desacomplexats, que no ens subordinem lingüísticament al castellà, que preferenciem les empreses i productes que usen la nostra llengua, que fem pedagogia i convencem altres catalans. Que, lògicament, votem partits catalanistes. Aquests catalans que estimem el nostre país sincera i profundament, i que sabem que aquest es troba sota pressions enormes i sota atacs continus per part del poder castellanoespanyol. Aquests que volem, simplement, viure com a ciutadans normals d'un país normal, viure la nostra catalanitat amb naturalitat, i som, al mateix temps, conscients que la mera existència d'aquesta catalanitat està en perill.

Aquests catalans, els que ens importa el que som, mereixem viure victòries per a la nostra nació. I mereixem obtenir un Estat per a la nostra nació. Exactament igual que totes les altres nacions lliures del món. Molt bon any i felicitats a tots, que la lluita continuï, i que les victòries arribin.