dimarts, de juliol 24, 2007

Penja l'estelada al balcó en senyal de protesta per l'apagada!!!!


Ja n'hi prou caram: expoli que ens empobreix, atracció de les seus de les multinacionals cap a Madrid, prohibició per llei de l'arribada de vols internacionals al Prat -en favor de Madrid-, negació del traspàs de serveis i infraestructures bàsics, cada cop més mal gestionats i degradats -conversió de Catalunya en un barri perifèric de Madrid, en definitiva-, caos de Renfe, i ara... apagada massiva a la capital i rodalies: milions d'euros de vendes perduts, caos... Prou redéu, fem notar d'una vegada la nostra indignació per la presa de pél que és la pertinença a Espanya, l'únic objectiu de la qual és xuclar-nos fins deixar-nos en la misèria, a part d'acabar amb les nostres senyes d'identitat.

Faig una crida a tots els catalans a protestar de forma silenciosa, cada vegada que la nostra societat sofreixi les conseqüències de la desídia de l'administració espanyola a Catalunya, i dels seus monopolis públics i pseudopúblics. Enlloc de picar cassoles, o a més a més, proposo que tots pengem l'estelada als nostres balcons, mentre duri l'apagada i fins uns quants dies després. Jo ja ho vaig fer anit.

Envieu el següent missatge per mòvil a com més contactes millor: "Penja l'estelada al balcó en senyal de protesta contra les apagades d'Endesa. Espanya ens enfonsa en la misèria, reclamem silenciosament la independència en cada situació com aquesta. Passa-ho!!" Fem-nos notar, activem-nos per una Catalunya autogovernada, més rica, millor organitzada i amb un futur més brillant i democràtic!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ben dit Roger. Jo sóc a Alemanya i m'he estat informant del fet ja que a les notícies no vaig entendre-ho del tot bé -en un inici vaig pensar, un tall de llum, això és notícia? però no entenia perquè sortia una estació elèctrica en flames.... clar els alemanys només parlaven de Stromausfall in Barcelona i del caos provocat per aquesta Stromausfall-. I ahir vaig llegir a l'Avui.cat que encara avui no hi havia llum, i que pot ser que no n'hi hagi fins més endavant. I i l'Hereu, i la Mayol dient que és intolerable i bla bla, però aquí ningú fot el crit al cel. Cal plantar-se!! Calen dimissions! Cal parlar clar! De qui ha estat culpa? Per què ha passat això? per unes instal.lacions en estat lamentable? Per una infraestructura elèctrica tercermundista? Què cony passa a Catalunya? Què cony passa amb el dèficit fiscal que en realitat és un espoli? (ens foten més del 10% del PIB!!, i segon el Tribunal Constitucional alemany, el màxim de solidaritat dels Länder és del 4% del PIB, i si aquest es sobrepassa és expoli; això significa que Catalunya és la regió més espoliada del món occidental, tal i com diu el del blog maniobras orquestales en la blogoscuridad-. i he llegit una notícia que un estudi del Col.legi d'Enginyers diu que Catalunya paga el 25% de la despesa en electricitat, però rep el 15% de les inversions en electricitat. Per què? Doncs perquè ens volen enfonsar en la més puta misèria. I la Generalitat porta un dèficit de Cal Déu. I Catalunya va petant per aquí per allà. Redéu!

Cal apretar fort company. Cal que els blocaires poseu el crit al cel!!! Que ho recordeu amb força amb alta periodicitat. Cal posar al descobert el govern d'inútils que tenim; cal que el poble català desperti i que ja no es digui que és per culpa del mateix poble català que no reclama prou! Hem de recuperar la il.lusió del poble català, la nació catalana necessita una nova renaixença, hem d'evitar la dissolució de la nostra nació, evitar que acabem sent part de la merda hispanoide; érem un país avançat, de fa segles! No hem de deixar de ser!. Hem de crear un Estat català, abans que sigui massa tard.
I no n'hi ha prou amb les cassolades i el "queremos luz, queremos luz". Què cony significa això?? Volem un país de primera línia! Volem dimissions! Volem gent amb estudis! Volem gent preparada i ambiciosa! Volem uns polítics amb un clar projecte de país, avançat. Volem un poble informat de les injustícies inhumanes que pateix Catalunya. No volem un "queremos luz, queremos luz". Recony! On és el poble català!

Les estelades, les senyeres -per la gent que no té estelada encara-, totes als balcons! I el crit de la justícia al cel, als carrers -i als blocs-!

Llibertat pel poble català! Progrés pel poble català!

Roger T. ha dit...

Marcus, m'ha agradat molt el teu inflamat discurs. Veig que estàs tant, o més indignat que jo, i això que estàs a Alemanya i no has viscut com a l'època de les cavernes durant 3 dies i 2 nits. Després d'aquesta experiència, per cert, me n'he adonat de la meravella que és tenir llum quan es vol. Bé en fi... espero que la següent generació de polítics arrasin amb els que hi ha ara, i que aquests rebin el seu càstig per fer-nos retrocedir en lloc d'avançar. Salut!

Anònim ha dit...

Com pot ser que només 200 persones protestessin a la plaça de Sant Jaume?

On és la Barcelona que batega i que s'indigna?

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb tu Marc. On collons és el poble que s'indigna?

La qüestió és que una (bona) part d'aquest poble només expressava "queremos luz, queremos luz" mentres li fotia a la cassola. I fi de la història. Ara que ja tenen llum, doncs ja està. Recoi! Quan n'aprendran? Quan es començarà a pensar sobre els autèntics mals del país? Ara ha estat l'electricitat, però d'aquí res serà una altra cosa, o la mateixa. I el poble "queremos tal, queremos cual"....
Em sembla que cal fer molta pedagogia per ensenyar a aquesta gent que "volem un país avançat", i per fer-ho, necessitem un país lliure, amb gent competent al capdavant. N'estic fart d'aquesta visió de Catalunya que té part del poble on només hi veuen una comunitat autònoma amb problemes de llum i trens...
Cal fer-los veure que el problema principal és la manca de visió de país. La injustícia a la que viu sotmesa Catalunya -a tots els nivells-. La manca de llibertat i de justícia. Fins que més gent no obri els ulls, i prengui consciència de la situació real i preocupant, seguirem tenint un país governat per incompetents, i que cada cop avança més cap a la misèria. És de menester picar pedra companys!

Salutacions des del bell (i avançat) Land de Baden-Württemberg

Roger T. ha dit...

Marc i Marcus, Barcelona està adormida, caldran algunes sotragades més perquè les consciències comencin a despertar. Els mitjans de comuniació, naturalment, parlen de les desgràcies, però no les connecten amb la seva veritable causa: la manca d'invesrió de l'Estat a Catalunya, i l'essència de la cosa, la pertinença de Catalunya a Espanya. Només l'Avui, com sempre -i si me'n deixo alguna ltre exscuse-me-, ha fet avui -ahir- un gran titular en portada on diu que ja són més de 3 milions els catalans afectats per la falta d'inversió de l'Estat des del juliol passat. Bé en fi, quelcom és quelcom, suposo, salutacions.

Anònim ha dit...

Tot es culpa vostra, vosaltres eu volgut aquest govern d´entesa, pues teniu entesa ara, que us queixeu del funcionament del país, del senyor Clos.
España o Cataluña com ho vulguis dir és lo més próxim al 3 món, ja sigui amb les infrastuctures primitives, amb el ridícul de construir una linea d´alta velocitat o amb temes de política interior.
España es poc equiparar a països com Nigeria, Zimbaue,etc, almenys allà no tenen problemes de llum.
Gracies señor Nadal, gracies señor Maragall, gracies sr Zp, gracies señor Clos, gracies sr Carod, a tots ells gracies per fer d´aquest país un país del tercer món on entra qui vol i tothom fa el que vol, per que no paguen a cada inmigrant que entra al país 2.500€ al igual que els nedons, es una vergonya tot aquest montatge.
Esperem que ara l´oposició cambi, el señor Pique era molt deble, fa falta mà d´en Vidal Quadres, amb ell el PP tenia més vots, cal mà dura.

Roger T. ha dit...

Anònim, realment lo teu és una obsessió increïble, que no et permet veure res més. Això no és positiu. D'altra banda, suposo que tens raó en el darrer que dius, al PP li cal un líder molt més anticatalà, l'única obsessió del qual sigui acabar i odiar Catalunya, un renegat i traïdor total en definitiva. Segurament això li donarà més vots al PP català.

E. Zebrowski ha dit...

Amics tots,

Escric en aquest bloc, que per la casualitat he trobat navegant per la xarxa.

Soc un pobre indignat per culpa de l'apagada tant de la llum com d'altres serveis públics.

Ferit per tots aquests polítics pallassos, que han deixat un país en runes. Voldria aconseguir fer la revolució que mai no s'ha dut a terme en aquest País.

Revoltem-nos, fem-nos forts, lluitem contra tots aquests pirates i traïdors que només volen que enriquir-se i expoliar-nos més encara.

Unim les nostres forces. Molts de petits en fan un de molt gran.

Salut!