divendres, de març 30, 2007

Campanya per una TV3 per tots els Països de parla Catalana


A través d'aquest link us podeu adherir a la campanya que ha posat en marxa la web Criteri per reclamar que TV3 es pugui veure a tots els territoris de parla catalana. Ja s'hi han adherit 44.000 persones. Com diuen els socialistes, i sense cap ànim d'imitar-los, passeu-ho. Com més soroll fem, més ens sentiran. Aprofito per recomanar aquesta web Criteri, dirigida a tots els territoris de parla catalana, i dedicada a potenciar el sentiment d'unitat i "autocentrament" de tots els catalanoparlants. I estèticament interessant.

Com ja hem comentat per aquí en alguna ocasió, hi hauria d'haver una web en català -que podria ser la mateixa Criteri, o no-, dedicada a crear i publicitar campanyes a favor dels interessos dels catalans i Catalunya, a l'estil de la web espanyola hazteoir.org. Cal començar a aprofitar el potencial que ens ofereix internet per fer-se sentir directament com a ciutadans a les diferents administracions, organismes i empreses. La democràcia només té sentit si els ciutadans participen activament en el seu govern. En aquesta hipotètica web també es podrien donar consells pràctics i fer reflexions sobre què pot fer cada català per viure dignament al seu país, per millorar la llengua, integrar els immigrants, etc., a l'estil del "gra de sorra" que comentava en una ocasió en cdecarabassa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons tinc entés la qualitat d'aquesta televisió que es paga amb els impostos desmesurats de tos els que estem censats en aquesta terra, fa pena. I la veritat és que per dilapidar més recursos econòmis, amb nom meu NO! gràcies.

Preferixo invertir-los amb altres coses més urgents, com una bona xarxa de transport públic per a tota catalunya (tren, bus...). Podria ester-m'hi tota la nit dient coses més urgents que donar el meu suport a aquesta calamitat. Qui no vulgui veren's, que no ho faci, però no obliguem a ningú a fer allò que no ens agrada que ens facin a nosaltres.

Roger T. ha dit...

Anònim, els valencians, en general, sí que volen veure TV3, qui no vol que la vegin són els seus dirigents, del PSOE i del PP. Perquè? doncs perquè crea un sentiment d'unitat entre totes les terres de parla catalana. Afortunadament, sembla que la reacció de la ciutadania ha fet efecte en el poder valencià, i sembla que ara fins el PP diu que no eliminaran les seves emissions. Salutacions.